Reset jouw wachtwoord

Sinds februari 2021 zijn we overgestapt van inloggen op het platform met je Linked-In account naar je eigen werkmail en persoonlijk wachtwoord. In dit artikel leggen we kort uit hoe je je wachtwoord kunt resetten voor het geval je het bent vergeten.

Stap 1:

Ga naar de inlogpagina op influences.com en klik op 'Wachtwoord vergeten?' (Rechts onder).

Step 2:

Vul op de nieuwe pagina je werkmail in. Dit is in feite het e-mailadres waarmee je inlogt op het platform.

Stap 3:

Er wordt binnenkort een e-mail afgeleverd in de mailbox van je zakelijke e-mail met de volgende stappen voor het opnieuw instellen van een nieuw wachtwoord. Klik in de mail op de paarse knop: 'Change password'.

Stap 4:

Je wordt teruggeleid naar het platform en wordt gevraagd uw nieuwe wachtwoord in te vullen. Zorg ervoor dat deze minimaal 10 tekens lang is en klik op de volgende knop.

Stap 5:

Nu is je nieuwe wachtwoord opgeslagen! Je zou nu opnieuw op het platform moeten kunnen inloggen met je nieuwe combinatie. Zorg ervoor dat je het veilig bewaart! :)

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op via layla@influentials.com